SE LEDIGE JOBS   |    VIKAR LOGIN   |    KUNDE LOGIN   |   TLF: 73 52 22 85    |    info@vikarbackup.dk
derfor bør du blive

Bliv vikar hos os

Vi arbejder helhjertet på trivsel og ordnede forhold, hvor der er et stærkt fællesskab. Når du siger JA til at arbejde hos Back Up Vikar, siger du ja til at arbejde i et vikarbureau, som er organiseret i Dansk Industri og Vikarbranchen (DI). Dette betyder, at arbejdsforhold og lønforhold skal være i orden – ikke bare for at overholde lovgivningen, men fordi vi går op i vores vikarer.

Alt du skal vide om at være vikar hos os

Har du spørgsmål? Find svar på det meste herunder

lager

Hvorfor vælge os?

Vores konsulenter arbejder benhårdt hver dag på at kunne tilbyde dig så mange jobs som muligt. Vi har mange stabile kunder, og nye kunder kommer jævnligt til. Desuden har vi et kompetent lønbogholderi, hvor der er orden i tingene – det vil sige korrekt aflønning og naturligvis løn til tiden.

Ny i Danmark

Du kan læse mere om, hvordan du gør her:
www.nyidanmark.dk

Er du ikke Dansk statsborger, skal vi have en kopi af din opholds-/arbejdstilladelse, før vi kan sende dig ud i et job.

Hvad kræves der?

Følgende kompetencer gør sig gældende for at være Back Up Vikar:

  • Du er effektiv og kvalitetsbevidst, dvs. at du altid vil yde dit bedste. Hvis vi skal differentiere os med andet end den laveste timepris, skal vi også levere kvalitetsarbejdskraft.
  • Du er engageret og motiveret, dvs. du hungrer efter ny viden og er interesseret i dit arbejde. Når du er ude som vikar fra Back Up Vikar, forventer vi, at du er opsøgende og en god kollega. Meld dig ind i kulturen og miljøet, så du bliver en del af fællesskabet.
  • Du er fleksibel, dvs. har lyst til at påtage dig forskellige og forefaldende opgaver.
  • Du er til rådighed, dvs. at det er muligt at få fat på dig via telefon eller sms.
  • Du har den rette indstilling og udfører jobbet på bedste vis.
  • Du er mødestabil og overholder de aftaler, vi laver med dig.
  • Vikarfolder

Faglært eller ufaglært

Oplys om din faglighed

Vi tilbyder opgaver i en bred vifte af brancher, både som faglært og ufaglært. Det er derfor en god idé, at du ved tilmelding oplyser, om du er faglært og i hvilket fag. Oplyser du, at du er faglært, er det ikke ensbetydende med, at vi kun tilbyder dig faglærte opgaver, medmindre du kun ønsker at arbejde med dit fag.

Vedhæft altid dit CV.

Sygdom

Hvad gør jeg, hvis jeg er syg?

Sygemeldingen skal ALTID foregå telefonisk til den konsulent fra Back Up Vikar, der har booket dig. Du skal kontakte os hurtigst muligt og senest 1 time før arbejdstids begyndelse.
I forbindelse med sygdom udbetales der sygedagpenge i overensstemmelse med gældende lov om sygedagpenge.

Rettidig anmeldelse er en betingelse for at få udbetalt sygedagpenge af Back Up Vikar.
Hvis sygdommen anmeldes for sent, bortfalder retten til sygedagpenge til og med anmeldelsesdagen. Dokumentation for sygdommen i form af tro og love-erklæring skal kun fremsendes på foranledning af Back Up Vikar.

Straffeattest

Vi skal se din straffeattest

Når du bliver tilknyttet som vikar hos Back Up Vikar, bliver du bedt om at sende din straffeattest til os. Derudover har vi brug for at vide, såfremt der sker ændringer i forhold til straffeattesten.

Vi samarbejder med virksomheder, der har et krav om en ren straffeattest. Dette betyder IKKE, at du ingen muligheder har for at arbejde som vikar hos os hvis du har en plettet straffeattest. Dog søger vi dialogen med dig for at afklare dine fremtidige indsatsmuligheder igennem Back Up Vikar.

Har du spørgsmål hertil, kan du tage kontakt til den konsulent, du er tilknyttet. Konsulenten sørger for, du får den korrekte rådgivning.

Trin for trin guide straffeattest

Arbejdstøj

Beklædningsforholdene

Din konsulent vil altid oplyse dig om beklædningsforholdene ved det enkelte job, samt om du selv skal medbringe sikkerhedssko.

 

Løn

Udbetaling af løn

Lønudbetaling sker hver anden uge (ulige uger) om fredagen. Altid en uge forskudt. Dvs. løn udbetalt i uge 47 = løn for uge 44+45.

Bemærk, at du skal sørge for at godkende dine timer online ved ugens udgang. Det er nemlig kun godkendte timesedler, der kan afregnes.

Er du i tvivl, så kontakt den konsulent, du er tilknyttet, eller lønkontoret på tlf. 73 52 22 85.

>>Guide til hvor man ser sin lønseddel NY

Vilkår

Du indgår på samme vilkår som kundevirksomhedens faste medarbejdere. Dog udbetales der løn fra Back Up Vikar og ikke virksomheden. Ifølge dansk lovgivning skal en vikar følge den overenskomst, som er gældende hos den virksomhed, hvor vikaren arbejder, herunder også lokalaftaler.

Disse regler følger vi selvfølgelig altid. Derfor vil din løn variere, afhængig af hvilken virksomhed du arbejder hos. Konsulenten, som kontakter dig med et jobtilbud, vil altid kunne oplyse dig om lønforholdene ved det aktuelle job, som du bliver tilbudt.

Feriepenge

Der indbetales feriepenge svarende til 12,5 % af din løn. Disse indbetales til feriekonto.

Alle henvendelser herom bedes rettes til Feriekonto på tlf. 70 11 03 03.

Fritvalg/Sh-betaling

Fritvalg/Sh-betaling udbetales i overensstemmelse med lovgivningen.

Pension

Der indbetales pension efter de til enhver tid gældende regler.

Skatteberegning

Vi indhenter dine skatteoplysninger digitalt, så du skal derfor være opmærksom på, at du er korrekt forskudsregistreret. Lønkontoret har IKKE indflydelse på din skatteberegning ved lønafregning.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 73 52 22 85

Eller send os en mail på info@vikarbackup.dk

Er du vikar i dag?

Login på kandidatweb

Vil du blive vikar?

Opret dig på kandidatweb


Design af Plico A/S. All rights Reserved. | Privatlivspolitik & cookies