SE LEDIGE JOBS   |    VIKAR LOGIN   |    KUNDE LOGIN   |   TLF: 73 52 22 85    |    info@vikarbackup.dk
Vælg det rigtige bureau

Vi tager ansvar

Der er mange udbydere på markedet, og det kan være svært at overskue, hvilket vikarbureau der stikker ud fra mængden og opfylder, hvad de lover. Vi stiller krav dig til som kunde og dig som vikar.

Stil krav til os

Stil krav til dit vikarbureau – det koster ikke ekstra!

Der er mange udbydere på markedet, og det kan være svært at overskue, hvilket vikarbureau der stikker ud fra mængden og opfylder, hvad de lover. Vi stiller krav til os selv, ligesom vi også stiller krav til dig som vikar og til dig som virksomhed.

Vi ved, at det er ikke timeprisen, der er afgørende, men derimod fleksibiliteten og kvaliteten af den rette medarbejder og udnyttelsen af timenormen, der sikrer en høj effektivitet og dermed lave produktionsomkostninger.
Vi arbejder derfor altid på at sikre det rette match og dermed skaffe jer en motiveret, kompetent og velforberedt vikar.

Der er mange, der tilbyder vikarløsninger i Danmark, og derfor er det en god idé at vælge et vikarbureau, der er tiltrådt en overenskomst, og som ikke kan tilbyde mandskab til priser, der lyder ”for godt til at være sandt”. 

Hos Back Up Vikar arbejder vi ud fra de gældende love og overenskomster, og vi sætter en ære i at behandle vores vikarer med respekt. På den måde er vi med til at skabe en god arbejdskultur og et godt arbejdsmiljø, som vi kan være stolte af. 


Til vikaren

Vi tager ansvar og hånd om vores vikarer!

Er du vikar hos os, forventer vi, at du har lyst til at være en del af vores team, som en af vores faste medarbejdere. Vi ved, at en vikar er en uundværlig del af arbejdsgangen i mange virksomheder, så derfor skal du også føle dig værdsat. Vi lægger derfor også vægt på at forberede og introducere dig godt til den virksomhed, du skal ud på. Derudover står vi altid klar til at følge op og hjælpe dig, hvis der måtte være forhold ude ved virksomheden, som der skal tages hånd om. 

Når du er Back Up Vikar, repræsenterer du os ude ved vores kunders virksomheder. Derfor er det vigtigt for os, at du har lyst til at arbejde og er engageret. Vi stiller krav til vores samarbejde med virksomhederne, og derfor stiller vi selvfølgelig også krav til dig som Back Up Vikar. 

Som ny vikar har du sikkert en masse spørgsmål, ud over hvad du kan finde svar på her på hjemmesiden. Du er altid velkommen til at kontakte dit nærmeste Back Up Vikar-kontor eller konsulenten, du er tilknyttet. Vi hjælper dig gerne, for ja – vi er din ”Back Up”.

Når du starter, skal du altid gennemse din kontrakt grundigt for at sikre dig selv. Har du spørgsmål til kontrakten, skal du ligeledes kontakte vores administration eller den konsulent, du er tilknyttet, så de kan hjælpe dig bedst muligt.


Til virksomheden

Når du har vikarer fra Back Up Vikar, arbejder vi for dig og for, at du skal have den bedst mulige arbejdskraft. Vi kender dig og dine behov og ønsker, og på den måde kan vi rekruttere de mest kvalificerede kandidater til jobbet. 

Et solidt forhold og samarbejde betyder meget for os, for det er den eneste måde, vi sammen kan skabe en god arbejdskultur omkring vikarer og det arbejde, de udfører. 

Vi står for at levere:

  • Den rigtige medarbejder første time
  • Kvalitetsarbejdskraft
  • Solid service
  • Én tilknyttet konsulent, der kender dig og virksomheden
  • Mulig tilgængelighed 24/7
  • Let og direkte kontakt til din personalekonsulent
  • Let og enkel timeregistrering og lønafvikling

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 73 52 22 85

Eller send os en mail på info@vikarbackup.dk

Er du vikar i dag?

Login på kandidatweb

Er du kunde hos os?

Login på virksomhedsweb


Design af Plico A/S. All rights Reserved. | Privatlivspolitik & cookies